Egmonthuset,
Nydalsveien 12
952 03 421
[email protected]

OSLO CITY

BAKGRUNN
– Man drar på Oslo City når man vet hva man skal ha og hvor man finner det. Dette gjør at Oslo City er et «high pace» senter man besøker på farta. Vi ville lage derfor lage et event som ikke krevde stor grad av involvering for å få med seg, men noe som er iøynefallende og som inspirerete de som kun hadde tenkt å handle i den ene butikken, til å oppsøke flere. Det var også et ønske fra Oslo city om at vi skulle ha noe fokus på bærekraft.

INSPO SHOWROOM
Christina Fraas og Jamina Blipp har veldig forskjellig stil. Christina elsker farger og alt som glitrer, mens Jamina liker jordfarger og sneakers. De to skulle sammen lage et inspo showroom. Christina tok med seg vintage-skatter og Jamina valgte ut sine egne favoritter fra butikkene på Oslo City. Vintage-klærne kunne kjøpes der, og klærne fra butikkene kunne man prøve i showroomet, og kjøpe i butikkene. På denne måten oppnådde vi fokus på bærekraft, samtidig som vi skapte nysgjerrighet til å besøke butikkene.

INSPO TALKS
Jamina og Christina har veldig forskjellige perspektiver når det kommer til personlig stil. Under eventet hadde de tre talks hvor de snakket om forskjellige temaer. De valgte ut antrekk i sin stil til hverandre, og pratet sammen om hvordan de følte seg i den andres valg, og begge fortalte tanken bak antrekket. Christina følte seg kul på en classy måte i antrekket Jamina hadde valgt ut til henne, og Jamina ble inspirert til å bruke mer farger. De delte sine 3 beste tips om hvordan freshe opp garderoben uten å bytte ut alt, og om deres beste og verste kjøp. Jamina advarte mot å kjøpe klær når man er i feriemodus, surfer bohem-stilen fra Bali var ikke like lett å bruke i Oslo.