Egmonthuset,
Nydalsveien 12
952 03 421
[email protected]

Polarn O. Pyret

Kvalitetstøy til barn i alle aldre

For foreldre er det ikke alltid like lett å velge klær og produkter til barna sine, i et hav av muligheter og varianter. Influencer Funkygine fungerer som en redaktør i form av å forenkle denne navigasjonen. Derfor lot vi henne plukke ut sine favoritter på Polarn O. Pyret, og dermed bygge et helt univers rundt disse klærne ved å ta i bruk en 360-løsning med uttak som blogginnlegg, Instagram storys, video, print og nettbutikk.

Funkygines favoritter

I nettbutikken til Polarn O. Pyret samlet vi Funkygines favoritter, og drev trafikk til denne landingssiden fra Instagram story og bloggen. 

Advetorial i Foreldre & Barn

I printutgaven til Foreldre & Barn publiserte vi Funkygines vinterfavoritter, med en miks av profesjonelle stills og private snaps. Med produktfokus og personlig intervju lagde vi en interessant sak som ga leserne en verdi.

 

Video som gir julestemning

For å øke kjennskapen til kundens variasjon og utvalgt lagde vi en julefilm fra stua til FunkyFam. Ved hjelp av humor og fet konkurranse oppnådde vi en enorm organisk rekkevidde. Julepysjen ble også utsolgt over hele landet.