Egmonthuset,
Nydalsveien 12
952 03 421
[email protected]

FUNKYGINE

FUNKYGINE
Trening, familie og livsstil

Jørgine, bedre kjent som Funkygine, er en av Norges største influencere med bred dekning i målgruppen kvinner 18-34 år. Hun lager innhold på alle flater, som YouTube, blogg, Instagram og Snapchat. Jørgine ønsker å inspirere sine følgere til å bli litt sprekere, samtidig som de nyter hverdagen og de små gledene. Jørgine er i 2019 aktuell med en rekke nye prosjekter, blant annet Funkygine Challenge.

Funkygine Challenge starter om:

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

YouTube

Siste årene har Jørgine satset tungt på video og YouTube – med stor suksess. Med video kommer man tettere på profilene, og i kommersiell sammenheng kan man sette produkter i en hverdagslig setting som gir oppmerksomhet, kjenneskap og konvertering.

Funkygine & Reebok

Jørgine har lenge vært ambassadør for Reebok, og i 2019 frontet hun deres Together-kampanje med uttak i egne kanaler, samt butikkmateriell og i nettbutikken til Intersport. 

 

I boksuksessen «Sterk utenpå, sterk inni» deler Jørgine raust om livets opp- og nedturer, med en stor dose humor, selvinnsikt og inspirasjon. Her får du treningstips og gode personlig erindringer om livet til Norges største treningsprofil. 

Kjøp boka HER