Egmonthuset,
Nydalsveien 12
952 03 421
[email protected]

STINE HARTMANN

STINE HARTMANN
Trening, familie og livsstil

Stine lever og ånder for å inspirere andre til en mer aktiv hverdag gjennom sin humoristiske og inspirerende instagramkonto. 33-åringen tar med Instagramfølgerne sine på løpeturer i skogen, de tar del i kneGØY – øktene hennes på lokalgymmet, våkner til hjemmetreningen hennes og de blir med henne på morgenrave der dansing, økologisk glitter og glowsticks står i fokus!

«FUN is the new fit» er hennes mantra i livet, og hun er kjent for sitt motto #JOBBEPÅ. Noe hun definitivt gjør der hun sjonglerer jobben som prosjektleder i Oslo Maraton, treningsinstruktør ved Barrys Bootcamp og frilanstrener i både inn- og utland. 

Med sin aktive samboer, Jakob, finner hun på mange daglige sprell på Nesodden. Nå venter de også sitt første barn, og Stine er åpen om alt som man kan vente seg i graviditetstiden. Hun ønsker å inspirere andre  gravide til aktivitet, og påpeker at vi alle har forskjellig utgangspunkt hva angår trening under graviditeten. Hennes  aktive hverdag varer fra 05.00 til 22.00. Hun har nemlig innført leggeTI (legge seg klokken 22.00), noe mange av hennes følgere lar seg inspirere av! 

Barndomshelten Blekkulf fotfølger henne fortsatt, og hun er en ihuga plogger (plukke søppel mens man jogger) og er en stor tilhenger av veggismat ettersom kjæresten Jakob er vegetarianer.