Egmonthuset,
Nydalsveien 12
952 03 421
[email protected]

YRJA OFTEDAHL

YRJA OFTEDAHL
Karriere, female empowerment & bærekraft

Yrja jobber for å fremme et bredt spekter av kvinnelige forbilder og inspirere flere kvinner til å følge drømmene sine eller generelt oppgradere eget liv til å bli den beste versjonen av seg selv. Dette gjør Yrja gjennom podcasten «Power Ladies», tilhørende videoer og sosiale medier.
 
Kvinnene Yrja fronter er kvinner som utmerker seg innen for sitt ekspertisefelt og som jobber for å en bærekraftig samfunnsutvikling –  alt fra bloggere, grundere, toppidrettsutøverer, etc. 
Plattformen er motiverende, positiv og inspirerende.
Yrja er en nysgjerrig dame som tar nye utfordringer på strak arm. Utover å jobbe for å få flere kvinnelige ledere, gründere og kvinner som tør å satse og gå etter drømmene sine – så er Yrja litenskapelig interessert i teknologi og innovasjon og bærekraft.
For arbeidet med podcasten «Power Ladies» har Yrja blitt mottat United Nations Student Prize 2019, og blitt norminert som åretsstjerneskutt på Vixen Awards 2018.
Podkast: PowerLadies

Yrja møter inspirerende kvinner som utmerker seg innenfor det de holder på med for en nedpå, åpen og ærlig prat. Gjennom dybde samtaler får man verktøy, strategi, tips og triks som man selv kan ta i bruk. Podkasten byr på spennende rollemodeller, alt fra bloggere til kunstnere, gründere, næringslivstopper og forskere. 

Lytt til podden HER