Egmonthuset,
Nydalsveien 12
952 03 421
[email protected]

Profilkoordinator til profil- og innholdsbyrået Egmont People

Vil du være med å videreutvikle og løfte en av de største suksessene i et av Norges største mediehus?

Egmont People jobber tett med utvalgte profiler og selvpublisister, med fokus på merkevarebygging, samt kreativ og kommersiell utvikling i kanaler som  kanaler som YouTube, Instagram, podcast og blogg. Vi tilbyr også management, bokutgivelser og produktutvikling som en del av vår 360 tankegang. Egmont People har nå behov for en medarbeider til managementavdelingen som skal jobbe med koodinering og oppfølging av en større profilportefølje. Hos oss får du jobbe med noen av landets største digitale profiler og kunder, i et stort mediehus som lykkes svært godt med sine nye satsingsområder.

Profilkoordinator
Som profilkoordinator vil du være fast kontaktpunkt for mange av våre profiler som er tilknyttet Egmont People gjennom blant annet en salgsavtale. Du vil jobbe i team med Managere som har ansvar for de av profilene som har fullt management hos oss, men vil også jobbe tett med vår innholdsavdeling, kommersielle rådgivere og prosjektledere.

Du er en strukturert koordinator som elsker å skape gode systemer og holde oversikt over mange parallelle prosesser. Du liker å være motoren som sikrer orden og fremdrift i bedriftens daglige drift. Du ser det store bildet og hvor det er behov for forbedringer, og du klarer å oversette dette til konkrete tiltak som du følger opp i det daglige arbeidet. Du jobber selvstendig og strukturert, samtidig som du er god til å få med deg folk ved behov.

Du skal:

 • Være kontaktpunkt for profilene som er tilknyttet People via en booking/salgsavtale eller MCN, i dag teller dette cirka 15 profiler.
 • Overvåke kanalene og eie noen av driftsoppgavene knyttet til vårt YouTube-CMS. Her har vi både overordnede mål som nettverk og selvstendige mål per YouTube-kanal, og sammen med vårt YouTube-team og våre YouTube-profiler identifiserer du behov for tiltak og igangsetter disse.
 • Være bindeledd mellom profiler og våre rådgivere i innsalgsporsesser, og organisere praktisk gjennomføring av oppdrag ved behov
 • Ansvar for utsendelse av fakturagrunnlag til gitte profiler
 • Lage markedsmateriell til innsalgsprosesser knytte til gitte profiler
 • Løpende bidra til forbedringer og fremdrift i avdelingen

Du har:

 • Relevant utdanning innen eksempelvis administrasjon, markedsføring, kommunikasjon, digitale medier, prosjektledelse eller kulturledelse
 • Erfaring fra roller i bransjen med prosjektledelse, og vet at du vil blomstre i en rolle der du er en viktig motor i vår daglige drift
 • Gode IT-kunnskaper og kommunikasjonsevner, samt struktur
 • Sterk evne til å håndtere flere oppgaver samtidig og til enhver tid sikre fremdrift og effektive metoder
 • Inngående kjennskap til sosiale medier, de digitale kanalene, målgruppene, hva som trender og forståelse for selvpublisisters rolle i dagens medielandskap

Vi tror du:

 • Er en åpen, raus og ansvarsbevisst medarbeider
 • Elsker å være en del av et kreativt miljø, og å være den som skaper orden og systemer der det kunne blitt kaos uten deg
 • Ser utfordringer før de blir et problem, være proaktiv og raskt finner gode løsninger
 • Er ambisiøs på både egne og gruppas vegne, og blir sterkt motivert av å være med på å drive nye prosjekter

Hvis du har spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte: Annette Aas Johansen, Byråleder, +47 952 03 421.

Søknadsfristen er 10.11.2020.

Vennligst benytt ”Søk nå” knappen her på siden for å bli betraktet til stillingen. Vi mottar ikke søknader per e-post.

Om Egmont

Egmont er et av Nordens ledende mediekonsern med aktiviteter i 30 land og 6200 medarbeidere. Vi står for godt innhold og digital innovasjon. Vi står bak bl.a. TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm og Egmont Publishing, som gir ut over 700 magasiner.

Egmont er et fond som omsetter for 14,5 milliarder NOK og som deler ut over 120 millioner NOK per år til formål som skal gi barn og unge et bedre liv. I Norge støtter Egmont Fonden Kronprinsparets Fond, Norske Kvinners Sanitetsforening, opprettelsen av Stine Sofie Senteret, Sorgsenteret i Bergen, ForandringsFabrikken og Alternativ til vold.

We bring stories to life.