Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
AMALIE
SNØLØS

MANAGEMENT

Annette Ross

+47 900 54 248

annette.ross@egmont.com

Amalie Snøløs (f. 1996) er en norsk infuencer, programleder og tidligere fotballspiller. Hun ble først kjent igjennom Farmen, og har også deltatt i Skal vi danse. I tillegg har hun vært programleder i e-sportprogrammet Blipp vs. Snøløs på TV2.


Snøløs er en populær influencer på sosiale medier, spesielt på Snapchat, Instagram og Twitch. Hun har bygget opp en stor følgerskare takket være sin lidenskap for gaming og evne til å underholde og engasjere publikummet sitt. Amalie er kjent for å være ekstremt dyktig i spill som Fortnite, og hun deler ofte gameplay-klipp og -tips med fansen sin. I tillegg til gaming, deler hun også innhold om livsstil, skjønnhet, mote og reiser på kanalene sine.


Som influencer er Amalie en viktig stemme for yngre generasjoner, og hun bruker plattformen sin til å oppfordre til positivitet, inkludering og støtte for viktige saker som miljøvern og mental helse. Hun er en blid og sjarmerende jente fra Birkeland på Sørlandet som byr på god historiefortelling og innholdsproduksjon på tvers av sine kanaler i sosiale medier.