Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
Jeg forstår
KNUT & KJARTAN

KOMMERSIELT

Annette Ross

+47 900 54 248

annette.ross@egmont.com

Knut (f. 1968) og Kjartan (f. 1973) er kanskje aller mest kjent fra Sommerhytta på TV 2, hvor de stakk av med seieren i 2019. De er partners in crime, i livet og i kjærligheten og aktuelle som designere for Magnor Glassverk, jurymedlemmer for Gullfjæren Instagram Awards og gründere for egne barneprodukter.

I 2016 startet paret prosessen med å bli en familie ved hjelp av surrogati. I august 2019 kunne de endelig ønske Olivia Quinn velkommen til verden. De ønsker å gi andre et innblikk i hvordan det er å få barn når man er to pappaer gjennom boken «To pappaer – en historie om kjærlighet, surrogati og familie». På sett og vis er de selve prototypen på kjernefamilien, samtidig som de representerer det nye Norge.

Knut & Kjartan gleder sine følgere med innhold om familieliv, interiør og livsstil. På sosiale medier får vi innblikk i familiens hverdag, og blir bedre kjent med Knut som ansatt på slottet. Vi får også se Kjartans oppfinnsomme design- og DIY-prosjekter. De er engasjerende foredragsholdere og snakker humørfylt om parforhold, familieliv, oppussing og design.