Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
Jeg forstår
Close
Familie og interiør
KNUT & KJARTAN
Knut og Kjartan er kanskje aller mest kjent fra Sommerhytta på TV2, hvor de stakk av med seieren i 2019.

De er partners in crime, i livet og i kjærligheten. Nå er de aktuelle som designere for Magnor Glassverk og som gründere for egne barneprodukter.

Knut & Kjartan gleder sine følgere med innhold om familieliv, interiør og livsstil. På deres sosiale medier får vi innblikk i familiens hverdag, og blir bedre kjent med Knut som ansatt på det kongelige slott. Vi får også se Kjartans oppfinnsomme design- og DIY-prosjekter. De er engasjerende foredragsholdere og snakker humørfylt om parforhold, oppussing og inspirasjon. I tillegg ønsker de å gi alle et innblikk i hvordan det er å få barn når man er to pappaer.

I 2017 startet paret prosessen med å bli en familie ved hjelp av surrogati. I august 2019 ønsket de endelig babyjenta Olivia Quinn velkommen til verden med all den kjærlighet og hengivenhet som noen kan gi. Olivia Quinn forandret livene deres for alltid, og hun fargelegger bokstavelig talt deres verden. På sett og vis er de selve prototypen på kjernefamilien, samtidig som de representerer det nye Norge.KRISTIN LJOSLAND
977 39 397
MANAGEMENT