Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
Jeg forstår
KAN VI BRUKE AI SNART?
Fra nyhetsbrevet, mai 2023.
Av Henrik Hildre, kommersiell innholdsansvarlig.

ChatGPT er fremdeles gøy, men hvor kan kunstig intelligens brukes i praksis på noe som gjør en forskjell i jobben din?

Her er tre punkter du bør forvente forbedringer på ganske snart, og én vi ikke tror på.

Kunstige justeringer:
Har du en kampanje med en profil gående, og trenger en oppdatert video? Ikke noe problem, etter hvert kan vår kunstige intelligens lese inn den oppdaterte teksten med profilens stemme. Her er teknikken litt foran etikken, så det må vi løse sammen!
Bildevariasjoner generert i StableDiffusion XL.

Enda enklere video:
Nå kan videopodkasten din klippes tilnærmet automatisk, og alt du sier transkriberes av Adobes videoverktøy. Illustrasjoner kan genereres av AI, og teksting skjer automatisk. Om kort tid kan enkle reportasjer også redigeres tilnærmet automatisk.

Effektive kreative prosesser:
Hvor mange kreatør-workshops trenger man for en Instagram Reel? Litt færre. Så lenge det er gjort en god strategisk jobb i forkant, bør man kunne jobbe med uttak på en effektiv måte. Gode fagfolk i kombinasjon med AI bør spare deg kostnader – noen steder.

AI-influencere:
Det skal holde hardt at dette blir en revolusjon. Teknologien er tilstede for å generere kunstige profiler og mennesker, men det er for mye jobb å lage engasjerende innhold.

Baby-influencer, generert i StableDiffusion XL.

Kan jeg love deg billigere produksjoner og samarbeid i dag på grunn av AI? Kanskje, kanskje ikke. Men du bør utfordre bransjen og din bedrift for å finne innsparinger! Vi hjelper til.

Vurderer du å jobbe med AI, ekte folk eller en kombinasjon for å treffe målgruppen din? Send oss en mail på people.oslo@egmont.com så setter vi opp et møte. Vi deler også mye av innsikten vår i nyhetsbrevet du kan melde deg på under: