Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre din brukeropplevelse av vårt nettsted bedre. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.
Jeg forstår
TIKTOK-SUKSESS MED SOPP
Fra nyhetsbrevet, mai 2023.
Av Charlotte Lerdal Groven, prosjektleder.

Husker du å tisse i etterkant?
Vi er godt i gang med ny kampanjerunde i samarbeid med Bayer, som følger opp suksessen fra 2022. Videoene fra i fjor ble tatt svært godt imot, både i dekning og engasjement. Vi har brukt kjente fjes, gode innholdsskapere og engasjerende temaer.

I år publiserer vi én video i uken på TikTok-kanalen @123_spill_the_tea, produsert av Christina Fraas, Malin Nesvoll, Mina Jacobsen, Josefine Holum, Yasmine Hero, Emilie Lein og Felicia Donkor.

Vi tar for oss viktige temaer rundt kvinnehelse og ønsker å dele tips, råd og erfaringer til unge kvinner på TikTok!

Canesten-koppen vår laget for prosjektet.

Hva kan du forvente fremover?
Jentene byr på seg selv med egne historier, vi deler konkurranser hvor du kan vinne våre ettertraktede «Canesbalance» og «Canesten»-kopper og du vil føle deg mindre alene om alt som vi kvinner må forholde oss til med underlivet vårt. Ta en titt her!

Vurderer du å jobbe med TikTok eller andre kortvideoplattformer for å treffe målgruppen din? Send oss en mail på people.oslo@egmont.com så setter vi opp et møte. Vi deler også mye av innsikten vår i nyhetsbrevet du kan melde deg på under: